top of page

Zpět na hlavní nabídku

Obaly (střeva)

VISKO

VISKO – fibrousová celulózová střeva nabízejí maximální kvalitu a flexibilitu pro masné výrobky. Jsou dostupná v široké škále barev a kalibrů s možností potisku, nařasení či naklipsování podle individuálních požadavků. Poskytují pevnost, výbornou propustnost a přirozený vzhled hotových produktů. Stačí vybrat správnou variantu a přizpůsobit dle potřeby.

MiniSMOKE

MiniSMOKE – plastové střevo je speciálně vyvinuté pro frankfurtské párky a další vařené masné výrobky uzené kouřem. Díky vysoké pevnosti a pružnosti zaručuje hladký povrch a prvotřídní vzhled i po delším skladování. Výborně propouští kouř, zachovává aroma a brání váhovým úbytkům. Snadno se loupe a zpracovává na vysokorychlostních strojích. Stačí narazit, udit a vařit.

MiniRALEN - párková neuditelná

DevroMiniRALEN – plastové střevo je speciálně vyvinuté pro frankfurtské párky a další masné výrobky. Díky vysoké pevnosti a pružnosti umožňuje efektivní zpracování při vysokých rychlostech. Nízká propustnost kyslíku a vodní páry zajišťuje dlouhou trvanlivost, zachování aroma a lesklý povrch. Stačí narazit, vařit a uchovat čerstvost.

Plastová střeva jednovrstvá - DEVRO

Plastová 5-ti vrstvá střeva

5vrstvá polyamidová střeva jsou vysoce odolná, pružná a vhodná pro masné výrobky i mléčné produkty. Díky výborným bariérovým vlastnostem chrání obsah před vlhkostí a kyslíkem, čímž prodlužují trvanlivost. Jsou ideální pro vařené i sterilizované výrobky, snadno se zpracovávají a umožňují dlouhodobé skladování v mrazu. Stačí namočit, narazit a opracovat dle potřeby.

FINE-AFF

DEVRO FINE-AFF – jedlé kolagenní střevo je určeno pro odvařované a grilovací klobásy, které se před konzumací opékají, fritují nebo grilují. Díky minimálnímu smršťování při tepelné úpravě zajišťuje přirozený vzhled a jemný skus. Snadno se zpracovává na všech moderních narážecích strojích. Stačí narážet a připravit k opékání.

FINE-C

DEVRO FINE-C – jedlé kolagenní střevo Perfektně propouští kouř, má přirozený vzhled a jemný skus. Hodí se pro frankfurtské a další tepelně opracované párky, snadno se zpracovává, drží tvar a je dostupné v různých barvách a kalibrech. Stačí narážet a udit.

SELECT-C

DEVRO SELECT-C – jedlé kolagenní střevo představuje vrchol mezi párkovými střevy. Perfektně propouští kouř, má sametově hladký povrch, super jemný skus a vzhled podobný přírodnímu střívku. Díky mimořádně tenké stěně umožňuje jemnou strukturu párků a snadno se zpracovává s použitím speciální prodloužené brzdy. Hodí se pro frankfurtské a další tepelně opracované párky, stačí narážet a udit.

RONDO-Q,RQ

DEVRO RONDO-Q, RQ – jedlé kroužkové kolagenní střevo zajišťuje přirozený vzhled a jemný skus s typickou vlnitou strukturou. Je vhodné pro širokou škálu masných výrobků, včetně fermentovaných, zauzených i vařených v páře. Díky vysoké mechanické odolnosti umožňuje rychlé plnění a efektivní zpracování na automatických linkách. Stačí narážet a udit.

Střeva typu 014

DEVRO 014 – salámové kolagenní střevo je určeno pro trvanlivé masné výrobky opracované uzením a sušením. Díky vysoké pružnosti a přilnavosti pomáhá dosáhnout hladkého povrchu nebo optimální vrásčitosti podle zpracování. Dobře přijímá kouř, udržuje přirozenou barvu a zajišťuje snadnou loupatelnost. Ideální pro chorizo, paprikáš a další sušené speciality. Stačí narážet a sušit.

PREMIUM FRESH

DEVRO PREMIUM FRESH – jedlé kolagenní střevo je určeno pro čerstvé klobásy, trvanlivé i tepelně neopracované masné výrobky. Díky minimálnímu smršťování stěny, jemnému skusu a přirozenému vzhledu zajistí perfektní výsledky při narážení, včetně zmrzlého díla. Snadno se zpracovává na všech moderních narážecích strojích. Stačí narážet a připravit k dalšímu zpracování.

Poslat poptávku

Níže můžete poslat Vaší poptávku pomoci formuláře, po případě nás neváhejte kontaktovat.

bottom of page